Serveis

La filosofia del centre es la d’oferir un bon servei, transmetre calma i benestar amb els seus
tractaments i teràpies, sempre de la forma més natural.

Estètica

Depilacions

Cera tíbia i calenta: treballem amb cera vegetal de baixa fusió. Làser: Oferim un tractament progressiu de làser de Díode, efectiu i segur per acabar amb el pèl no desitjat.

Corporal

Massatges de relaxació que poden ser de 1/2 hora o 1 hora realitzats amb olis vegetals. Tractament anticel·lulític combinat amb argiles i olis essencials. Els tractaments de mans i peus consten d’un tractament per la pell i les ungles amb exfoliant, fang i pintura d’ungles amb un esmalt ecològic.

Facial

Higienes i tractaments: tots els tractaments son personalitzats segons el tipus de pell i època de l’any. La cosmètica que utilitzem es natural i no testada en animals, respectant el medi ambient durant la producció.

Teràpies by Núria Jiménez

Reiki

Es un mètode de sanació natural i creixement personal. Permet al cos recuperar la seva salut i energia vital, a nivell físic, emocional i espiritual.

Quiromassatge

Integra tècniques de diversos tipus de massatges naturals. Ens ajuda a relaxar, estimular i desconnectar els teixits tous. Té efectes sobre la pell, el sistema circulatori, el sistema muscular i sistema nerviós entre d’altres.

Flors de Bach

És una teràpia floral que mitjançant 38 essències florals ajuden a harmonitzar i a equilibrar el nostre estat emocional.

Massatge metamòrfic

Tècnica terapèutica que mitjançant un suau massatge als peus, mans i crani, ens aporta relaxació i alliberament emocional. Ens connecta amb els nou mesos que vam estar al ventre de la nostra mare, on s’implanten les nostres estructures físiques, emocionals i mentals. Ens ajuda a millorar l’equilibri emocional i l’auto estima, a superar inseguretats, reduir la hiperactivitat en nens i nenes, millorant la seva concentració i reduir l’estrès.

Reflexologia podal

És una tècnica terapèutica, basada en que hi ha una connexió entre totes les parts de l’anatomia del nostre cos. Fent pressió a la zona reflectida actuem i obtenim efectes beneficiosos per a l’organisme. Alleuja el dolor, potència l’auto sanació, equilibra els nivells d’energia, estimula el sistema immunològic, la circulació sanguinia i limfàtica, i alhora posseeix efectes com a teràpia preventiva, entre les seves múltiples beneficis.

Auriculoterapia

Tècnica terapèutica en la qual s’estimulen punts específics del pavelló auricular i l’orella per a generar un efecte en l’organisme que afavoreixi i equilibri certes funcions corporals. Pot tractar diverses patologies com: Dolor, al·lèrgies, problemes ginecològics, restrenyiment, ansietat, obesitat…