Oli de Ricí Bio de Labiatae

L’Oli de ricí és molt apropiat per a l’elaboració de cosmètica natural per la seva alta viscositat i poder emol·lient, afavoreix l’aparició i creixement de les pestanyes i celles i a més, gràcies a la seva acció calmant, ajuda a alleujar molèsties musculars i articulars.

4,63 IVA inclòs

Descripció

L’oli de ricí és molt apropiat per a l’elaboració de cosmètica natural per la seva alta viscositat i poder emol·lient, afavoreix l’aparició i creixement de les pestanyes i celles i a més, gràcies a la seva acció calmant, ajuda a alleujar molèsties musculars i articulars.

Analgèsic. Antiinflamatori. Bactericida

– Cura facial:

L’Oli de ricí és molt popular per afavorir l’aparició i creixement de les pestanyes. A més, en combinació amb olis essencials ajuda a reduir les ulleres.

– Cura corporal:

– Suavitza, hidrata i protegeix la pell dels agents externs gràcies al seu efecte emol·lient.

– És molt eficaç per calmar  inflamacions i dolor associat a aquestes.

– Cura del cabell:

L’Oli de ricí funciona com un excel·lent condicionador del cabell. Ajuda a eliminar la caspa i tonifica el cuir cabellut preveient la caiguda del pèl.

– Bebé:

És excel·lent per a la seva pell  per les seves propietats hidratants i emol·lients. També pots fer un massatge per alleujar el dolor associat al còlic de la lactància.

– Embaràs:

Les propietats antiinflamatories i analgèsiques del ricí resulten molt apropiades per aplicar fent massatge durant l’embaràs, i així, alleujar dolor d’esquena, cintura i cames.

– A la cuina:

L’Oli de ricí NO ha d’usar-se a la cuina degut a la seva propietat laxant.

– Cosmètica casolana:

Podràs elaborar cremes de cos i mans, locions, sabons, gel, perfum…. L’oli de ricí s’utilitza en l’elaboració de cosmètics degut a la seva alta viscositat i al seu poder emol·lient.

– Oli per a massatge:

Ideal per a massatge per la seva acció calmant. Així, que està indicat en cas d’artritis, esquinços, contractures i dolor muscular general.

– Bany:

– És molt recomanable per alleugar el cansament i les cames inflades.

– També per alleujar dolor muscular i ossi.

Aplicació: 

– Pots aplicar-ho directament sobre la pell.

– Per facilitar l’absorció és bona idea acompanyar la seva aplicació amb un hidrolat o aigua floral

– Pots utilizar-lo sol o combinat amb altres olis vegetals i essencials.

– Pots consumir-ho en cru o per cuinar.

– Conservar en un recipient de vidre de color fosc perquè no li doni la llum i ben tancat. Així, evitarem l’oxidació i allargaremo  la seva vida útil.

– Recorda no exposar-te al sol directament després de la seva aplicació.

– Si vols treure-li tot el partit al teu oli vegetal descarrega’t  RECEPTES FÀCILS I CONSELLS

Ingredients: Ricinus communis Oil

Presentació: 30ml

 

Brand

LABIATAE

Comencem, fa més de 30 anys, amb el cultiu de plantes aromàtiques, la destil·lació i la transformació d'olis essencials, i en tot aquest temps no hem deixat d'aprendre ni un sol dia d'aquest univers infinit i fascinant. Aquesta experiència al llarg dels anys ens han ajudat a conèixer tots els beneficis que els olis essencials ens poden aportar i com aquests poden millorar molts aspectes del nostre dia a dia i el de tota la família. Per aquesta raó, ens agradaria compartir tot el que hem après perquè tu també puguis gaudir de tot el poder i saviesa que la natural ens ofereix… Som Agricultors Les nostres finques es troben, una a la cara Nord de Sierra Nevada en un poble de no més de 100 habitants (Tocón de Quéntar, Granada) on l'aire i l'aigua estan molt nets perquè no hi ha pressió humana… ¡NO HI HA COTXES! a una altitud de 1200 metres… , i l'altra en un paratge de terres vermelles envoltades de vinyes i oliveres». Hem après al llarg dels anys a atendre els requeriments del nostre entorn. Estem a alta muntanya on el relleu és accidentat i el clima ens ofereix temperatures màximes i mínimes, de vegades, molt extremes. Això ens obliga a integrar-nos a l'entorn i no a lluitar contra ell, triant les parcel·les en funció de l'orientació, el sòl, els entollaments del terreny… Som Transformadors A la mateixa finca, es destil·len les plantes en un alambí que funciona per arrossegament de vapor d'aigua, i a les nostres instal·lacions, a pocs quilòmetres de la finca, elaborem i envasem el producte final. Seguim Innovant Actualment, LABIATAE dedica el seu esforç a ampliar cultius i a oferir nous productes que facilitin l'ús dels olis essencials, com sinèrgies, locions i emulsions elaborades seguint els estàndards de la cosmètica ecològica. Les persones responsables d'elaborar las emulsions fan modificacions en les formulacions provant coses noves que tenim en ment. Al camp també hi ha sempre experimentació que es duu a terme amb les nostres plantes i els seus rendiments. Per exemple, aquest any transplantarem dos varietats diferents de Lavanda amb l'objectiu de millorar la qualita dels nostres olis essencials… En definitiva, sempre cal seguir provant i experimentant…. Garantia Ecològica Ens preocupa cada cop més el consum responsable, i per aquesta raó ens interessa conèixer la procedència dels productes. LABIATAE cultiva plantas aromàtiques de la regió mediterrània: lavanda, romaní, sàlvia, farigola, orenga, menta… el que es pot cultivar aquí. Totes les nostres plantes procedeixen de cultiu ecològic, és a dir, que ni en el seu cultiu ni en la seva extracció s'han utilitzat productes químics sintètics perjudicials per a la salut i per al medi ambient. Elss olis essencials elaborats a partir de plantes les espècies de les quals no són originàries de la nostra terra, provenen de cultius de certificació ecològica.